در سلسله برنامه های طرح رویش، روز یكشنبه مورخ 5مهرماه1394 تالار بعثت بار دیگر میزبان دانشجویان جدیدالورود بود.

این مراسم با هدف آشنایی دانشجویان با مسئولین دانشگاه و افتخارات دانشگاه علوم پزشكی در عرصه های مختلف برگزار شد.

مراسم پس از قرائت قرآن و سرود ملی با خوش آمدگویی حاج آقا تهمتن امام جماعت دانشگاه آغاز شد.

سخنرانی و پرسش و پاسخ با حضور جناب آقای مولازاده دانشجوی استعداد درخشان و دانشجوی نمونه كشوری یكی از برنامه های جذاب مراسم بود.

سپس ریاست محترم دانشگاه جناب آقای دكتر عسكری ضمن عرض خیر مقدم و خوش آمد به دانشجویان جدیدالورود، با سخنان خود در خصوص فعالیت های دانشجویان در زمینه های آموزشی، فرهنگی و پژوهشی نكاتی بیان نمودند.

ایشان خاطر نشان كردند:دانشجویان باید به اهمیت این موضوع پی برند كه در جایگاه مهمی قرار گرفته اند و فعالیت آنها می تواند سبب ارتقای سطح بینش آنان گردد..

از بخش های دیگر این مراسم تقدیر از جناب آقای علیرضا مولازاده و همچنین سركار خانم فاطمه زارع پور نفر دوم مسابقات بیستمین جشنواره قرآن و عترت وزارت بهداشت با حضور ریاست محترم دانشگاه جناب آقای دكتر عسكری، معاون محترم فرهنگی و دانشجویی جناب آقای دكتر نقدی،جناب آقای ذوالقدر و جناب آقای رشیدی بود.

اجرای موسیقی زنده، پخش كلیپ خاطرات روز ثبت نام و اجرای مسابقه از دیگر برنامه های این مراسم بود.