به گزارش روابط عمومی معاونت فرهنگی و دانشجویی:

در راستای زنده نگهداشتن یاد و خاطره ی شهدا و همچنین تكریم خانواده های محترم آنان ، جمعی از دانشجویان فعال به همراه مسئولین دانشگاه، به مناسبت هفته دفاع مقدس از خانواده شهید علیرضا فیروزی بازدید نمودند.

شهید علیرضا فیروزی در سال های جنگ، بارها به سوی مناطق عملیاتی شتافت و دوشادوش رزمندگان اسلام از انقلاب اسلامی و آرمان های آن دفاع كرد.

طی این بازدید، برادر بزرگ شهید علیرضا فیروزی در خصوص خصایص اخلاقی این شهید عزیز، فعالیت های ایشان در زمینه های مختلف فرهنگی، مذهبی و هنری نكاتی بیان نمودند.

ایشان در ادامه افزودند:شاخص بودن شهید علیرضا در عرصه آموزشی نیز مثال زدنی بود.سیره عملی شهدای اسلام ، همواره الگوی راه ماست.

پس از بازدید از خانواده محترم شهید علیرضا فیروزی، دانشجوی رشته پزشكی دانشگاه علوم پزشكی فسا، حسن ختام برنامه زیارت قبور شهدای گمنام و قرائت فاتحه برای شادی روح آنان بود.