به گزارش روابط عمومی معاونت فرهنگی و دانشجویی ؛ جلسه شورای فرهنگی مهر ماه با حضور اعضاء در سالن روزبهان دانشگاه برگزار گردید.

در این جلسه جناب آقای دكتر علیرضا عسكری ریاست دانشگاه ضمن تشكر از برگزاری جلسه شورای فرهنگی به همكاری و همدلی دانشجویان در اجرای برنامه های خطیر فرهنگی اشاره نمودند.

ایشان در ادامه افزودند دانشگاه محل ظهور توانایی دانشجویان در عرصه های مختلف فرهنگی و هنری می باشد.لذا دانشگاه از برنامه های جدید و متنوع دانشجویی حمایت می كند.

دكتر مجید نقدی معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاهنیز به پربار شدن برنامه های فرهنگی در جهت پیش رو داشتن ماه محرم اشاره نمودند.

حجت الاسلام و المسلمین جناب آقای دکتر رجایی، سرپرست دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاهنیز در خصوص هماهنگی برنامه های اجرایی در دانشگاه و همسو شدن آنان با دفتر نهاد مطالبی ارائه نمودند.

در ادامه دبیر تشکل بسیج دانشجویی آقای محمد نجاتی و خانم فاطمه بهرسی که به نمایندگی خود و دیگر کانون های دانشجویی در جلسه حضور یافته بودند به بیان جزئیات برنامه ها و مطالب پیشنهادی خود پرداختند.

لازم به ذكر است خانم بهرسی در خصوص تاسیس كانون جدید "فرهنگ و سلامت" با هدف ارتقای تفكر دانشجویان در خصوص موارد مهم بهداشتی و سلامتی و پربار نمودن فعالیت های هدفمند در جهت پیشگیری به عنوان خط اول درمان، مطالبی ارائه نمودند.