به گزارش روابط عمومی معاونت فرهنگی و دانشجویی ؛ مراسم سوگواری سرور و سالار شهیدان و گرامیداشت یاد شهدای فاجعه منا با حضور دانشگاهیان دانشگاههای علوم پزشکی ، دولتی و پیام نور شهرستان فسا در مسجد دانشگاه علوم پزشکی برگزار گردید.

در این مراسم كه ریاست دانشگاه علوم پزشکی، معاون فرهنگی و دانشجویی ، معاون درمان، جمعی از حجاج ، مدیران و دانشجویان دانشگاههای شهرستان حضور داشتند ، حجت الاسلام والمسلمین دكتر رجایی مسوول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه در خصوص ماه محرم، عزاداری های حسینی و بررسی ابعاد گوناگون جنایت رژیم منحوس آل سعود مطالبی بیان نمودند .

در ادامه آقای حاج جمالزاده مدیریت کاروان زیارتی حج تمتع امسال شهرستان فسا در خصوص فرایض حج و فاجعه دردناك منا سخنانی بیان نمودند که حکایت از ناکارآمدی و قساوت واضح آل سعود در بروز حادثه خونبار منا داشت.

پایان مراسم نیز با مداحی و مرثیه سرایی آقای محمدامین تسلیمیان از مداحان شهرستان فسا همراه بود.

گفتنی است این مراسم به همت تشکل بسیج دانشجویی دانشگاه، كانون قرآن و عترت و همکاری دانشگاههای دیگر برگزار گردید.