به گزارش روابط عمومی معاونت فرهنگی و دانشجویی ؛ مراسم سوگواری سرور و سالار شهیدان با حضور دانشگاهیان دانشگاههای علوم پزشکی ، دولتی و پیام نور شهرستان فسا در مسجد دانشگاه علوم پزشکی از شب اول محرم برگزار می گردد.

در این مراسم كه ریاست دانشگاه علوم پزشکی، معاون فرهنگی و دانشجویی ، معاون درمان، مدیران و دانشجویان دانشگاههای شهرستان حضور دارند ، حجت الاسلام والمسلمین دكتر رجایی مسوول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه و حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا حسینی و حاج آقا تهمتن از سخنرانان برنامه های محرم هستند.

در سخنرانی ها در خصوص اهمیت ماه محرم، عزاداری های حسینی ، بررسی ابعاد گوناگون آن، مطالب اخلاقی و عرفانی همراه با پاسخ گویی به شبهات و مطالب امروزی نكاتی ارائه می شود.

پخش كلیپ های فرهنگی-مذهبی-بصیرتی، ایستگاه بلوتوث و پذیرایی فرهنگی، نمایشگاه كتاب با تخفیف ویژه، توزیع نشریه، معرفی دو كتاب مورد تایید مقام معظم رهبری و معرفی شهدای دانشجوی شهرستان فسا از دیگر برنامه های فرهنگی و مذهبی دهه اول محرم می باشد.

پایان مراسم نیز با مرثیه سرایی مداحان اهل بیت، آقای حاج سید یحیی هاشمی و آقای حاج حسین بهرامی همراه می باشد.

گفتنی است این مراسم به همت هیئت فرهنگی مذهبی دانشجویان شهرستان فسا(تشکل بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشكی فسا، دولتی، پیام نور و كانون قرآن و عترت دانشگاه علوم پزشكی فسا) برگزار می گردد.