به گزارش روابط عمومی معاونت فرهنگی و دانشجویی ؛ طی مراسمی با حضور ریاست دانشگاه، مسوول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری ،معاونین فرهنگی – دانشجویی و آموزشی ، مدیران و کارکنان و دانشجویان دانشگاه دومین نمایشگاه فرهنگی -هنری راه امید افتتاح گردید .

دکتر مجید نقدی معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی فسا گفت : در این نمایشگاه آثار ادبی ، هنری و مجازی اساتید ،کارکنان و دانشجویان این دانشگاه در قالب غرفه های کتاب و نشریات ، آثار هنری و صنایع دستی و تکمیل فرم های اهداء عضو در معرض دید علاقمندان قرار گرفته است.

وی افزود : فراخوان دریافت آثار این نمایشگاه از حدود یکماه پیش اعلام و بیش از 200 اثر با موضوعات نقاشی ، طراحی ، شعر ، دلنوشته ، داستان کوتاه ، پوستر، عکس ، نمایشنامه و ... به دبیرخانه جشنواره ارسال گردیده است .

معاون فرهنگی – دانشجویی بیان داشت : موضوعات این نمایشگاه شامل فرهنگ ایرانی – اسلامی ، اسلام ناب محمدی ، هویت ایرانی و فرهنگ سلامت که شامل چالش جمعیتی و سلامت اجتماعی می باشد.

دکتر مجید نقدی گفت : تیمی از داوران مجرب از داخل و خارج دانشگاه آثار دانشجویی فوق را ارزیابی و درخاتمه به نفرات برتر جوایز نفیسی اهدا خواهد شد .

معاون فرهنگی- دانشجویی دانشگاه اظهار داشت : کیفیت آثار از سطح بالایی برخوردار بوده و خوشبختانه تعدادی از دانشجویان جدید هنرمند در طی برگزاری این نمایشگاه شناسایی شدند .

وی ضمن تشکر از دانشجویان فعال برگزار کننده این نمایشگاه ،افزود : در برپایی این نمایشگاه کانون هنر و جمعی از دانشجویان فعال فرهنگی دانشگاه همکاری داشته اند .

دکتر نقدی خاتمه افزود : آثار این نمایشگاه به هفتمین جشنواره فرهنگی دانشجویان دانشگاههای علوم پزشکی کشور ارسال خواهد شد.

گفتنی است این نمایشگاه تا پایان هفته آینده جهت بازدید دانشجویان و کارکنان برپا می باشد.