به گزارش روابط عمومی معاونت فرهنگی و دانشجویی :

بار دیگر غرفه انار به همت انجمن خیریه دانشجویی باران با هدف كمك به دانش آموزان دبستانی نیازمند در محل كافی شاپ دانشگاه برپا گردید.

در این غرفه، تمامی محصولات انار و كیك عرضه شد.

نمایشگاه پوستر از برنامه های خیریه این انجمن ، یادداشت دلنوشته و توزیع بروشور معرفی انجمن از دیگر بخش های این غرفه بود.

ریاست دانشگاه، تعدادی از معاونین، اساتید، كاركنان و دانشجویان از غرفه اناربازدید نمودند.

جناب آقای دكتر نقدی معاونت فرهنگی و دانشجویی بیان داشتند: موفقیت در كارها از بركات حاصل از انجام كارهای خیر می باشد.لذا اقدامات خیریه و كمك به هم نوع از اهداف اصلی جوامع انسانی است.

ایشان ضمن تشكر از دانشجویان فعال انجمن خیریه دانشجویی باران افزودند: فعالیت های بشردوستانه این انجمن شایسته تقدیر است و امیدواریم با هدفی متعالی بتوانیم در این مسیر بزرگ گامی ارزشمند برداریم.

غرفه انار كه برای دومین بار در دانشگاه برگزار شد، مورد استقبال تمامی بازدیدكنندگان قرار گرفت.

لازم به ذكر است تمامی هزینه های جمع آوری شده از این غرفه، صرف امور خیریه و كمك به دانش آموزان دبستانی نیازمند می شود.