به گزارش روابط عمومی معاونت فرهنگی و دانشجویی:

روز چهارشنبه مورخ13 آبان1394، كارگاه مقدماتی نشریه نگاری به صورت یك روزه برگزار شد.

این كارگاه كه به همت معاونت فرهنگی و دانشجویی و كمیته ناظر بر نشریات دانشگاه با همكاری دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری برپا شد، با هدف ارتقای دانش در امر خطیر نشریه نگاری و بررسی نكات لازم در این زمینه به علاقه مندان ارائه گردید.

كارگاه راْس ساعت 8 صبح در محل سالن حكمت1 با قرائت قرن كریم آغاز شد.

پس از سخنان معاونت فرهنگی و دانشجویی، جناب آقای دكتر مجید نقدی، جناب آقای توسل در خصوص قوانین و مسائل حقوقی مرتبط با نشریات مطالبی ارائه نمودند.

كلاس دوم كارگاه كه پس از استراحت و پذیرایی شروع شد، حجه الاسلام و المسلمین حاج آقا دكتر رجایی مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه در خصوص اصول اخلاقی نشریه نگاری مطالب پركاربردی ارائه نمودند.

بخش سوم كارگاه نشریه نگاری كه پس از اقامه نماز و استراحت همراه بود، با حضور جناب آقای استاد ابوالقاسم آوند آغاز گردید.

ایشان در خصوص آیین نگارش، ویراستاری و نگارش صحیح زبان معیار در نشریه نگاری نكات مهمی را متذكر شدند.

بخش پایانی كارگاه با حضور جناب آقای استاد كیهان پور با موضوع طراحی وگرافیك در نشریه نگاری همراه بود.

ایشان در خصوص رعایت نكات گرافیكی و طراحی در امر نشریه نگاری ، خوشنویسی و عكاسی مطالب كلیدی را بیان نمودند.

گفتنی است در این كارگاه دانشجویان و كارمندان معاونت فرهنگی و دانشجویی و دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری حضور داشتند.

به حاضرین در كارگاه 8 ساعته مقدماتی نشریه نگاری گواهی گذراندن این دوره اعطا می گردد.