به گزارش روابط عمومی معاونت فرهنگی و دانشجویی ؛ جلسه شورای فرهنگی در روز یكشنبه مورخ 1 آذرماه1394  با حضور اعضاء در سالن روزبهان دانشگاه برگزار گردید.

در این جلسه جناب آقای دكتر علیرضا عسكری ریاست دانشگاه ضمن تشكر از برگزاری جلسه شورای فرهنگی به برنامه های بزرگداشت روز دانشجو در روز 16 آذر اشاره نمودند.

ایشان در ادامه افزودند با توجه به نزدیك شدن ایام شهادت حضرت رسول(ص) و بزرگداشت روز دانشجو، باید حرمت این ایام حفظ گردد و برنامه های اجرایی در قالب خاص و با حفظ شئونات ارئه شود.

دكتر مجید نقدی معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه نیز با تاكید بر برنامه های بزرگداشت روز دانشجو، جزئیات برنامه های پیشنهادی را شرح نمودند.

در ادامه ، سرپرست دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه حجه الاسلام و المسلمین جناب آقای دكتر رجایی،  دبیر تشکل بسیج دانشجویی آقای محمد نجاتی و خانم سیده زهرا عباسی که به نمایندگی كانون قرآن و عترت و دیگر کانون های دانشجویی در جلسه حضور یافته بودند به بیان جزئیات برنامه ها و مطالب پیشنهادی خود پرداختند.