روز دوشنبه موخ نهم آذرماه 1394، معانت فرهنگی و دانشجویی، آقای دكتر مجید نقدی طی نشست صمیمانه با پرسنل حوزه، در خصوص بازدید نمایندگان وزارت بهداشت از دانشگاه سخنانی بیان داشتند.

ایشان اشاره داشتند بررسی شاخص های حوزه های مختلف می تواند از جمله عوامل موثر در ارزیابی عملكرد دانشگاه ها باشد.

سپس از جناب آقای جوكار به پاس سال ها تلاش ایشان در خوابگاه های دانشجویی كه به مرتبه بازنشستگی نائل آمده بودند، مراتب سپاس و تقدیر به عمل آمد.

در ادامه جناب آقای دكتر نقدی از روابط عمومی معاونت فرهنگی و دانشجویی سركار خانم فاطمه زارعی ، به پاس فعالیت های انجام شده و همكاری مستمر ایشان جهت راه اندازی وب سایت جدید معاونت تقدیر و تشكر به عمل آوردند.

خانم فاطمه زارعی روابط عمومی معاونت فرهنگی و دانشجویی ، ضمن عرض تشكر و سپاس از معاونت فرهنگی و دانشجویی و هم چنین همكاری و همدلی تمامی همكاران پرتلاش این حوزه خطیر بیان داشتند فعالیت های انجام شده بر روی وب سایت معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشكی فسا مرهون تلاش های مستمر همكاران عزیز و دانشجویان فعال فرهنگی است.