به گزارش روابط عمومی معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی فسا:

مراسم بزرگداشت روز دانشجو با حضور ریاست محترم، معاونین دانشگاه و جمع کثیری از دانشجویان در تالار بعثت دانشگاه برگزار شد.

در این مراسم ریاست دانشگاه، جناب آقای دکتر علیرضا عسکری با بیان اینكه نقش موثر دانشجو در آینده دانشگاه بسیار مهم است، اشاره داشتند نقش استکبارستیزی دانشجویان و آرمان خواهی آنان در پیشبرد اهداف متعالی دانشگاه نقش بسزایی دارد.

ایشان افزودند: حضور فعال دانشجویان در مقاطع بسیار حساس و مهم كشور از جمله سال ۱۳۴۲، انقلاب ۵۷ ، هشت سال دفاع مقدس و دیگر عرصه‌های سیاسی و اجتماعی مختلف كشور ثابت كرد كه جامعه دانشگاهی  ما همچنان جامعه‌ای پویا، فعال و تاثیرگذار است.

معاون فرهنگی و دانشجویی این دانشگاه جناب آقای دکتر مجید نقدی نیز در سخنانی روز دانشجو را به دانشجویان تبریک گفتند وبه ارائه گزارشی از دستاوردهای مهم معاونت فرهنگی و دانشجویی پرداختند.

سپس معاون آموزشی جناب آقای دکتر کوهپایه در خصوص پیشرفت های علمی و امکان بهره مندی دانشجویان از اینگونه تجهیزات در دانشگاه علوم پزشکی فسا خبر دادند.

گفتنی است در ادامه مراسم، کانون فرهنگی هنری شاهد که از شهرستان داراب به دانشگاه دعوت گردیده بودند به اجرای دکلمه توسط دو نوجوان 9 ساله و خوانندگی پرداختند.

سپس از دانشجویان برتر علمی، فرهنگی و دانشجویی توسط هیئت رئیسه محترم دانشگاه با اهدای لوح تقدیر و جوایز تقدیر و تشکر به عمل آمد.