طی نشست مجمع قرآن و عترت دانشجویان دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور در مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت، انتخابات سالانه شورای مرکزی مجمع قرآن و عترت دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور بعد از ظهر روز چهارشنبه 25 آذرماه با حضور 34 نفر از دبیران کانون‌های قرآن و عترت دانشجویان علوم پزشکی کشور، اعضای شورای مرکزی مجمع و کارشناسان مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت برگزار شد.

در این انتخابات که طی سه مرحله برگزار شد، از بین 11 نفر کاندیدا، پنج نفر به عنوان اعضای اصلی و دو نفر به عنوان اعضای علی‌البدل انتخاب شدند.

بر اساس این گزارش اعضای منتخب اصلی شورای مرکزی مجمع قرآن و عترت دانشگاه‌های علوم پزشکی به ترتیب تعداد آراء کسب شده مریم دهقانی از دانشگاه علوم پزشکی لرستان، مسعود طاهری از دانشگاه علوم پزشکی ارتش، محمد دانشگر از دانشگاه علوم پزشکی درفول، جواد باقری از دانشگاه علوم پزشکی کرمان و قدسیه غریب آبادی از دانشگاه علوم پزشکی مشهد و اعضاء علی‌البدل ابراهیم اکرمی از دانشگاه علوم پزشکی فسا و مجتبی مهجور از دانشگاه علوم پزشکی سبزوار هستند.

گفتنی است پس از برگزاری انتخابات شورای مرکزی اولین جلسه شورای مرکزی مجمع قرآن و عترت دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور با حضور اعضای جدید برگزار و مسعود طاهری به عنوان دبیر مجمع از سوی اعضاء انتخاب شد.