بسم الله الرحمن الرحیم

شهادت شیخ نمرباقرالنمر، رهبر شیعیان عربستان ، اقدام ضد اسلامی دیگری از طرف آل سعود است که نه تنها قلب بیدار دلان شرق عربستان را بلکه قلب یک میلیارد مسلمان را متأثر و اندوهگین کرد.

به کدامین علت ایت الله نمر۴سال از عمرش را در زندان های آل سعود گذراند، مگر اینکه دنیای اسلام ومسلمانان جهان به خواب رفته باشند که انتقاد به حکام ظالم سعودی زندان واعدام را در پی خواهد داشت.

ضمن انکه در اولین دادگاه جنایی آل سعود این روحانی مبارز را متهم به اقدام علیه امنیت ملی وقیام علیه آل سعود محکوم کردند حال او را تروریسم میخوانند و این شهید مبارز را در کنار داعش والقاعده قرار میدهند.

خاندان صهیونیستی آل سعود دستان پلیدش را به خون بی گناه رهبر شیعیان عربستان آمیخت تا قدرت خود را در منطقه نشان دهد.

عربستان سعودی بداند که در مقابل این اقدام مجرمانه اش سکوت نخواهیم کرد وطبق فرمایشات بنیان گذار ورهبر کبیر انقلاب اسلامی امام خمینی (ره):انتقام خود را از آل سعود خواهیم گرفت.

والسلام علیکم ورحمه الله وبرکاته.

بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی فسا