به گزارش روابط عمومی معاونت فرهنگی و دانشجویی ؛ جلسه شورای فرهنگی دی ماه با حضور اعضاء در سالن روزبهان دانشگاه برگزار گردید.

در ابتدای این جلسه آقای دكتر علیرضا عسكری ریاست دانشگاه ضمن عرض تسلیت به مناسبت شهادت مدافعان حرم، به برگزاری مراسم بزرگداشت این شهدای گرانقدر در دانشگاه اشاره نمودند و افزودند تمامی آسایش ما از برکات وجود گهربار این شهداست.

ایشان در ادامه خاطر نشان کردند با توجه به نزدیک شدن به ایام انتخابات نیز باید تمامی جوانب را در نظر گرفت و هیچ موردتبلیغاتی در محیط دانشگاه دیده نشود.

دكتر علیرضا عسكری بیان نمودند برنامه های فرهنگی پیش رو نیز باید با توجه به خواسته ها و نیاز دانشجویان طرح ریزی گردد و تمامی مقررات و ضوابط را در نظر داشت.

دكتر مجید نقدی معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه نیز به برنامه های جدید و متنوع کانون ها و تشکل های دانشجویی اشاره نمودند.

حجت الاسلام و المسلمین جناب آقای دکتر رجایی، سرپرست دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاهنیز در خصوص برنامه های پیشنهادی دفتر نهاد توضیحاتی ارائه نمودند.

در ادامه دبیر تشکل بسیج دانشجویی آقای محمد نجاتی و عضو فعال کانون هنر،آقای فریبرز به بیان جزئیات برنامه ها و مطالب پیشنهادی خود پرداختند.