به گزارش روابط عمومی معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه:

جشن دانش آموختگی دانشجویان رشته هوشبری، اتاق عمل و فوریت های پزشکی، با حضور جمعی از مسئولان ، اساتید و خانواده های دانشجویان روز چهارشنبه مورخ21 بهمن ماه1394 در تالار بعثت دانشگاه برگزار گردید.

آغاز برنامه با تلاوت آیاتی از كلام ا... مجید همراه شد.

پس از عرض خوشامدگویی و تبریك جشن دانش آموختگی و تشکر از حضور خانواده های دانشجویان از جانب مجری، جناب آقای دكتر کوهپایه معاونت آموزشی دانشگاه در خصوص ادامه تحصیل در مقاطع بالاتر و نیاز هر انسان به پیشرفت و موفقیت مطالبی ارائه نمودند.

سپس جناب آقای دکتر جمشیدی از اساتید دانشکده پرستاری و عضو هیئت علمی دانشگاه با آرزوی موفقیت و سربلندی برای دانشجویان نكات مهمی را به دانش آموختگان یادآور شدند.

ایشان متذکر شدند: حساسیت شغلی در عرصه بالین انسان را به فراگیری دانش بیشتر و قوی تر دعوت می کند.

سپس جناب آقای استاد امیرخانی، عضو هیئت علمی دانشگاه، نیز ضمن آرزوی موفقیت و سربلندی دانش آموختگان، نوآوری در هر عرصه و ادامه تحصیل را یادآور شدند.

اجرای مسابقه و گروه موسیقی، پخش كلیپ، اهدای تندیس به دانش آموختگان و قرائت متن سوگندنامه از دیگر برنامه های این مراسم بود.