به گزارش روابط عمومی معاونت فرهنگی و دانشجویی:

شامگاه دوشنبه سالن سینا و صدرای دانشگاه علوم پزشکی شیراز، شاهد شبی به‌یادماندنی بود. حضور بیش از 700 دانشجوی با احساس و هنرمند دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور که پس از چند ماه رقابت به این‌مرحله رسیده بودند.

پس از قرائت قرآن و اجرای سرود ملی جمهوری اسلامی ایران، برنامه های متنوعی اجرا گردید.

یکی از زیباترین و به یادماندنی‌ترین لحاظ برنامه، تجلیل از فعالیت‌ها و خدمات ادبی و فرهنگی استاد محمدعلی بهمنی شاعر و ترانه‌سرای بزرگ کشور در میان هیاهو و تشویق‌های بی‌امان دانشجویان علوم پزشکی بود.

پس از قرائت چند بیتی از اشعار استاد محمد علی بهمنی توسط خودشان، وزیر بهداشت به رسم احترام و تواضع ایشان را در آغوش گرفته و به پاس تقدیر از زحمات و خدمات بی‌مثال این شاعر گرانقدر کشور، تندیس جشنواره هفتم را به ایشان اهدا کردند.

سپس از برگزیدگان جشنواره تقدیر شد.

در این میان سرکار خانم فاطمه قهاری از دانشجویان رشته کارشناسی اتاق عمل، موفق به کسب مقام سوم کشوری در رشته خوشنویسی گردیدند.

لازم به ذکر است در بخش مشاعره نیز جناب آقای کاظم حکمت به مرحله نیمه نهایی راه یافته بودند.