دانشگاه علوم پزشكی فسا در روز دوم اسفند ماه1394 شاهد برگزاری هشتمین دوره طرح رویش بود.

آغاز برنامه با تلاوت آیاتی از کلام الله مجید همراه بود.

پس از پخش سرود جمهوری اسلامی ایران، خانم دکتر کریمی مدیر گروه رشته اتاق عمل ضمن خیرمقدم و خوشامدگویی در خصوص ضروریات و مطالب مهم در رشته اتاق عمل نکاتی ارائه نمودند.

در ادامه اقای دکتر جمشیدی مدیر گروه رشته هوشبری نیز در خصوص تاریخچه و عناوین مطرح در رشته های بالینی با ذکر مثال دید تازه ای به دانشجویان بخشیدند.

سپس آقای پادام مدیر گروه رشته فوریت های پزشکی نیز ضمن خیرمقدم به دانشجویان جدیدالورود در خصوص حساسیت این رشته به عنوان اولین خط اقدامات بالینی نکاتی بیان داشتند.

سپس مدعو برنامه، آقای دکتر کریمی کارگاه آموزشی خود را در خصوص مهارت های زندگی آغاز نمودند.

گفتنی است این کارگاه تا اذان ظهر ادامه دارد.

محفل انس با قرآن نیز با حضور مسئولین دانشگاه امشب در تالار بعثت دانشگاه برگزار خواهد شد.