به گزارش روابط عمومی معاونت فرهنگی و دانشجویی ؛ روز چهارشنبه مورخ 12 اسفند ماه1394، جلسه شورای فرهنگی با حضور اعضا برگزار گردید.

در ابتدا آقای دکتر مجید نقدی معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه ضمن یاداوری حماسه روز انتخابات از حضور دانشجویان در این مراسم تشکر نمودند.

سپس حجت الاسلام و المسلمین جناب آقای دکتر رجایی، سرپرست دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاهنیز در خصوص برنامه های پیشنهادی دفتر نهاد توضیحاتی ارائه نمودند.

در ادامه دبیر تشکل بسیج دانشجویی آقای محمد نجاتی و دبیر کانون هنر آقای عقیل افشار به بیان جزئیات برنامه ها و مطالب پیشنهادی خود پرداختند

لازم به ذکر است که آقای افشار در خصوص جشنواره فرهنگی دانشجویان دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور که در دو مرحله در تهران و شیراز برگزار گردید نکاتی بیان نمودند و از افتخارات این جشنواره سخنانی به میان آوردند.

در انتها نیزآقای دكتر علیرضا عسكری ریاست دانشگاه ضمن تشکر و قدردانی از تلاش های دانشجویان ، به تشویق آنان در برنامه های فرهنگی و برگزاری کلاس های متنوع و قوی فرهنگی در راستای جشنواره پرداختند.