به گزارش روابط عمومی معاونت فرهنگی و دانشجویی، اردوی راهیان نور به همت بسیج دانشجویی شهرستان، تشکل بسیج دانشجویی دانشگاه و معاونت فرهنگی و دانشجویی ، 19 اسفند ماه برای بازدید از مناطق عملیاتی جنوب غرب کشور برگزار شد.

این  اردو با هدف آشنایی دانشجویان با مناطق عملیاتی دوران دفاع مقدس و زنده نگهداشتن یاد و خاطره شهیدان و ادامه راه آنها طبق سنوات گذشته برگزار گردید.

بر اساس این گزارش 17 اسفند و پیش ازاعزام دانشجویان به اردو، جلسه توجیهی در سالن حکمت دانشگاه علوم پزشکی فسا برگزار شد.

در جلسه توجیهی اردوی راهیان نور، خانم سمانه عابدینی مسئول واحد خواهران تشکل بسیج دانشجویی در خصوص این سفر معنوی و اقدامات اولیه و کاربردی سخنانی ارائه نمود.

اردوی معنوی راهیان نور، به همراه راوی گری، پخش کلیپ و توزیع بسته فرهنگی همراه بوده است.