به گزارش روابط عمومی معاونت فرهنگی و دانشجویی ؛ روز چهارشنبه مورخ 1 اردیبهشت ماه 1395، جلسه شورای فرهنگی با حضور اعضا برگزار گردید.

در ابتدا آقای دکتر مجید نقدی معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه ضمن تبریک ولادت امام علی (ع) در خصوص اغاز ایام البیض و برگزاری مراسم باشکوه و معنوی اعتکاف در مسجد دانشگاه علوم پزشکی سخنانی بیان نمودند.

ایشان در ادامه افزودند:بحمدالله امسال 96نفر از دانشگاهیان سطح شهرستان جهت شرکت در مراسم پرفیض اعتکاف در مسجد دانشگاه علوم پزشکی گرد هم می آیند.

در ادامه دبیر تشکل بسیج دانشجویی (واحد خواهران)خانم سمانه عابدینی و عضو کانون شعر و ادب ترنج آقای فاضل نوروزی به تشریح برنامه های آتی خود پرداختند.

در پایان جلسه آقای دکتر علیرضا عسکری ریاست دانشگاه بر نظام مند بودن برنامه های فرهنگی و ترویج فعالیت های هنری و ادبی دانشجویی تاکید نمودند.