به گزارش روابط عمومی معاونت فرهنگی و دانشجویی:

به همت معاونت فرهنگی و دانشجویی و با همکاری دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه علوم پزشکی فسا، مراسم معنوی اعتکاف از پنجشنبه دوم اردیبهشت ماه تا روز شنبه چهارم اردیبهشت در این دانشگاه برگزار گردید.

دکتر مجید نقدی معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی فسا ضمن بیان رشد معنوی و فکری در مراسم معنوی اعتکاف، اظهار داشت ایم مراسم پرفیض با حضور دانشجویان، کارکنان و اساتید سطح شهرستان به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی فسا در مسجد این دانشگاه برگزار شد..

روز چهارشنبه از ساعت20 مراسم استقبال روبروی مسجد دانشگاه با حضور مسئولین برگزار شد.

پس از ورود به مسجد، به معتکفین بسته های فرهنگی و بروشورهای اموزشی، معنوی تقدیم شد.

گفتنی است طی بازدید آقای دکتر علیرضا عسکری ریاست دانشگاه، ایشان نیز از دست اندکاران برگزاری چنین مراسم روحانی و پرفیضی در دانشگاه علوم پزشکی فسا تشکر و قدردانی نموده و دانشگاهیان معتکف را در خصوص اهمیت ایام البیض آگاه ساختند.

ایشان در ادامه به معتکفین تبریک عرض نموده و از خداوند منان برایشان توفیقات روزافزون خواستار شدند.

برگزاری حلقه‌های معرفت، با موضوع سبک زندگی ، خداشناسی،خود شناسی ، مبارزه با نفس ، مسئله انتخاب در ازدواج و برپایی مراسم مذهبی ، سخنرانی اخلاقی و قرائت زیارتنامه‌ها از مهم‌ترین برنامه‌های مراسم اعتکاف این دانشگاه بوده است.