به گزارش روابط عمومی معاونت فرهنگی و دانشجویی :

کانون هنر و تشکل بسیج دانشجویی دانشگاه به مناسبت اعیاد بزرگ و فرخنده ماه پر برکت شعبان، جشن بزرگ شعبانیه را برپا نمودند.

این جشن روز شنبه 25 اردیبهشت ماه1395، در تالار بعثت دانشگاه با حضور جمع گسترده ای از دانشجویان برگزار گردید.

پس از تلاوت آیاتی از کلام ا... مجید و پخش سرود جمهوری اسلامی ایران، آقای دکتر مجید نقدی معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه از تلاش کلیه دانشجویان جهت برپایی چنین مراسم پرشکوهی تشکر نمودند و یادآور شدند برگزاری چنین برنامه های وزین فرهنگی سبب ایجاد فضایی شاد و سالم در دانشگاه می شود.

ایشان خاطر نشان نمودند فعالیت های دانشجویان در عرصه های هنری می تواند نوآوری و خلاقیت در هنر را ارتقا دهد.

مولودی خوانی، پخش کلیپ، برگزاری مسابقه، اجرای موسیقی زنده و تئاتر دانشجویی از دیگر بخش های متنوع جشن بزرگ شعبانیه بود.