به گزارش روابط عمومی معاونت فرهنگی و دانشجویی :

جشنواره فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی فسا با عنوان "فصل نو، فصل نشاط و همدلی" روز یکشنبه 26 اردیبهشت95 با حضور ریاست دانشگاه، هیئت رئیسه، اساتید، کارمندان و دانشجویان دانشگاه افتتاح گردید.

این جشنواره که متشکل از دوازده غرفه می باشد نمایانگرفعالیت، ابتکار و خلاقیت کانون ها و تشکل های دانشجویی است.

دانشجویان و مسئولین فرهنگی دانشگاه طی فعالیت ها و تلاش های مستمر غرفه های دانشجویی را برپا نمودند.

غرفه های این جشنواره شامل قرآن و عترت، تربیت بدنی، شعر و ادب، هنر، بسیج دانشجویی، عفاف و حجاب، فرهنگ و سلامت و نشریات، انجمن خیریه باران، مشاوره و سلامت روان، کانون فرهنگی اجتماعی دانشجویان(کفا)، کلبه گل و صنایع دستی می باشد.

شورای صنفی دانشجویی دانشگاه نیز فضای بین غرفه ها را جهت ایراد فعالیت ها به خود اختصاص داده است.

دکتر علیرضا عسکری ضمن بازدید از غرفه های دانشجویی از تلاش مستمر همگی تقدیر و تشکر نمودند و بیان داشتند با تمام وجود به دانشجویان عزیز و فعال دانشگاه علوم پزشکی فسا افتخار می کنم.

دکتر مجید نقدی معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه نیز اظهار داشتند سامان بخشیدن به خواسته ها و فعالیت های خود انگیخته دانشجویان در عرصه های فرهنگی از افتخارات ماست.

لازم به ذکر است هر کدام از غرفه ها با خلاقیت دانشجویان و راه اندازی مسابقات از جمله عکاسی(کفا)، مار پله معنوی(کانون قرآن و عترت)، دارت و فوتبال دستی(تربیت بدنی)، دلنوشته(شعر و ادب)، اوریگامی(هنر)، غرفه کتاب(بسیج دانشجویی)، اندازه گیری شاخص توده بدنی(فرهنگ و سلامت)، عرضه ی محصولات خوراکی و نوشیدنی های تابستانی(انجمن خیریه باران) فضای بسیار بانشاط و صمیمی در فضای غرفه فراهم آوردند.