بخشی از وصیت نامه دانشجوی شهید علیرضا فیروزی – دانشگاه علوم پزشکی فسا

«بسم رب شهدا»

وصیت نامه عارف سالک، هنرمند شاعر و نقاش، دانشجوی پزشکی شهید علیرضا فیروزی

انالله وانا الیه راجعون

سلام انبیاء الهی از آدم تا خاتم و بر ائمه اطهار از علی(ع) تا مهدی(عج) صاحب الزمان و سلام بر امام خمینی و امت امام.

پرده پندار می باید درید                                   توبه تزویر می باید شکست

وقت آن آمد که دستی بر زنم                          چند خواهم بود آخر پای بست

-پروردگارا تو خود شاهد باش که جز به امید رحمت تو به میدان نبرد پای ننهادم و جز بخشش تو را طالب نیستم.

-.... وحدت شعاری خود را کنار گذاشته و به وحدت عملی بپردازید و این میسر نمی شود مگر اینکه منیت ها را کنار بگذاریم .هیچگاه فقط خط خود را خط راست و مستقیم و خط امام ندانید بلکه به افکار دیگران نیز احترام گذاشته و به دیگران نیز مجال ارائه خدمت دهید و این را نیز بدانید که خط امام یکی است وآن هم تحمل افکار دیگران.

پدر و مادر و برادران و خواهرانم.... میدانستم که دوست داشتید که درس دانشگاهم را به پایان برسانم امام وقتی حسین (ع) تنهاست چه جای ماندن و چه جای درنگ خواهد بود.

-میخواهم آخرین تابلوی نقاشیم را با رنگ سرخ خون رنگ آمیزی کنم و آخرین شعرم را برای شهادت بگویم ، میخواهم شهید شوم.

والسلام- علیرضا فیروزی

و اشعاری چند از آن جاوید گرامی ؛

غنچه بسته دل شوق شکفتن دارد                                   طوطی خامش لب میل نگفتن دارد

سینه ام پهنه درد است و دلم وسعت غم                           باز هم سینه به سر فکر نهفتن دارد