به گزارش روابط عمومی معاونت فرهنگی و دانشجویی ؛ جلسه شورای فرهنگی خرداد ماه با حضور اعضا برگزار گردید.

در ابتدا آقای دکتر مجید نقدی معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه ضمن تبریک ولادت امام حسن (ع) در خصوص برکات ماه مبارک رمضان سخنانی بیان نمودند.

ایشان در ادامه افزودند:امسال نیز همانند سنوات گذشته به لطف پروردگار شاهد برگزاری احیای لیالی قدر در مسجد دانشگاه علوم پزشکی فسا خواهیم بود.

دکتر مجید نقدی بیان داشتند تشکیل تیم اجرایی دانشجویی جهت هماهنگی فعالیت های احیای لیالی قدر و حضور پرشور دانشجویان در عرصه این اقدامات حائز اهمیت می باشد.

سپس سرپرست دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه حجت الاسلام و المسلمین دکتر محمد حسین رجایی در خصوص فضایل ماه مبارک رمضان و برنامه های دفتر نهاد به ارائه پیشنهاد و نظرات خود پرداختند.

در ادامه دبیر تشکل بسیج دانشجویی آقای محمد نجاتی و دبیرکانون قرآن و عترت آقای ابراهیم اکرمی برنامه های آتی خود را تشریح نمودند.