اخبار

افزایش مبتلایان به کرونا در شهرستان فسا به 1700 نفر/ افزایش تعداد فوتی ها به 16 نفر/بهبودی 975 بیمار

منتشر شده در 17 مرداد 1399
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی فسا گفت: بیمار مبتلا به کرونا به دلیل بی توجهی خانواده اش به علایم بیماری و مراجعه دیرهنگام به پزشک، وضعیت وخیمی داشت که علیرغم تلاش شبانه روزی کادر درمانی بخش ویژه کرونای بیمارستان، بامداد امروز درگذشت.   به ...
استخدام نیرو های پیمانی و قراردادی در سال ۹۸ چه موقع و چگونه صورت می پذیرد؟
- استخدام کلیه نیروها اعم از رسمی ، پیمانی و قراردادی پس از کسب مجوز از وزارت متبوع و با صلاحدید مسئولین دانشگاه بر اساس نیاز دستگاه  و پست های بلاتصدی آزمون استخدامی برگزار می گردد.شرایط و زمان آزمون از طریق اطلاع رسانی در سایت دانشگاه و روزنامه های کثیرالانتشار  به اطلاع کلیه واجدین شرایط شرکت در آزمون می رسد.

نظر شما درباره، تغییر ظاهر پورتال دانشگاه علوم پزشکی فسا چیست؟