جلسه یاوران معروف روز یکشنبه17مردادماه1395 با حضور اعضا در دفتر معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه برگزار شد

در ابتدای جلسه، دکتر مجید نقدی معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه ضمن گرامیداشت و تبریک دهه کرامت در خصوص اهمیت تشکیل این جلسه سخن گفت.

وی در ادامه بیان داشت:ضرورت اقدامات یاوران معروف برکسی پوشیده نیست و این امر مستلزم برگزاری کارگاه ها و دوره های آموزشی مستمر می باشد.

دکتر نقدی خاطر نشان کرد: بازنگری آیین نامه پوشش حرفه ای و ارائه آن به دانشجویان، علی الخصوص دانشجویان جدیدالورود از مهم ترین اهداف این شورا می باشد.

وی افزود بررسی اقدامات پیشگیرانه از بدحجابی می تواند در پیشبرد اهداف متعالی این شورا بسیار کمک کننده باشد.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه به برگزاری غرفه های عفاف و حجاب نیز اشاره کرد و بیان داشت فضاسازی دانشگاه در زمینه های پوشش و اخلاق حرفه ای باید به صورت فراگیر وجود داشته باشد.

در انتهای جلسه نیز مقرر گردید اعضای دیگر این شورا از معاونت ها و واحدهای تابعه دانشگاه معرفی گردند.