به گزارش مف دا- فسا:

کارگاه آموزشی احکام شرعی بیماران ویژه کادر درمانی بیمارستان های حضرت ولیعصر(عج)، دکتر شریعتی و تعدادی از پرسنل دانشگاه روز یکشنبه مورخ31 تیر ماه 1395 در سالن کنفرانس معاونت غذا و دارو برگزار شد.

این کارگاه به همت معاونت فرهنگی و دانشجویی، ستاد اقامه نماز دانشگاه و با همکاری واحدهای آموزش و روابط عمومی بیمارستان حضرت ولیعصر(عج) وبا هماهنگی ستاد اقامه نماز استان تشکیل شد، از نماینده ستاد اقامه نماز استان فارس حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا سقاچی دعوت به عمل آمد.

پس از تلاوت آیاتی از کلام ا... مجید و پخش سرود جمهوری اسلامی ایران، پخش یک کلیپ از فعالیت های ستاد اقامه نماز ، اقدامات انجام شده در خصوص کمک به بیماران و فراهم آوردن تجهیزات نماز جهت استفاده بیماران در بیمارستان قا ، نمازخانه های بیمارستان و دانشگاه توجه حاضران را به خود جلب کرد.

سپس ریاست دانشگاه، دکتر علیرضا عسکری در خصوص احکام شرعی بیماران و اهمیت آن در محیط های بالینی مطالبی بیان داشت.

دکتر عسکری اظهار کرد ضرورت اطلاع و دانستن احکام شرعی در ابعاد مختلف کاملا مشخص است و تمامی کادر درمان لازم است با شیوه ها و ابعاد این مهم آشنا شوند.

وی در خصوص فراگیر شدن این کارگاه های آموزشی اعلام کرد مسائل دینی و شرعی آمیخته با زندگی انسان هاست، لذا توجه به این قبیل مسائل در محیط های بالینی(بیمارستانها و مراکز بهداشتی درمانی) از ارکان اساسی می باشد که برای بیماران نیز حائز اهمیت است.

گفتنی است ریاست دانشگاه از ستاد اقامه نماز استان و دست اندر کاران دانشگاه در خصوص برگزاری چنین برنامه های وزین و کاربردی تقدیر و تشکر کرد.

در ادامه حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا سقاچی، مبحث کارگاه را با بیان کلیات فریضه های الهی و ضرورت اجرای آن آغاز کرد.

پس از آن، وی نکاتی در خصوص نحوه صحیح اجرای واجبات الهی مطرح کرد و نکاتی در خصوص حمایت بیماران و کمک به آنان جهت به جا آوردن این واجبات یاد آور شد.

سپس به صورت عملی برخی از اقدامات لازم را به حاضران نشان داد که مورد توجه همگان قرار گرفت.

گفتنی است این کارگاه از ساعت 8:30 صبح آغاز گردید و تا ساعت13 ادامه یافت.

در پایان نیز به افراد شرکت کننده در کارگاه گواهی آموزشی اعطا شد.