به گزارش مف دا- فسا:

دانشگاه علوم پزشکی فسا در بخش کتبی بیست و یکمین جشنواره قرآن و عترت(ع) دانشگاهیان علوم پزشکی سراسر کشور توانست 6 رتبه کشوری توسط اساتید و کارکنان کسب نماید.

دکتر مجید نقدی معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه ضمن تقدیر و تشکر از دست اندرکاران اجرایی بیست و یکمین جشنواره قرآن و عترت در دانشگاه، بیان داشت استعدادیابی و حمایت دانشگاهیان جهت حضور در برنامه های معنوی و قرآنی لازمه کار ماست.

وی ضمن تبریک به برگزیدگان بخش کتبی بیست و یکمین جشنواره قرآن و عترت(ع)، موفقیت دانشگاهیان علوم پزشکی فسا در بخش شفاهی را از درگاه ایزد منان خواستار شدند.

به گفته سرپرست اداره قرآن و عترت(ع) دانشگاه آزمون مرحله کشوری بخش کتبی بیست و یکمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور در سه رده دانشجویان، اساتید و کارمندان در روز سه شنبه پنجم مرداد‌ماه به‌صورت همزمان در ۱۰ منطقه کشور برگزار شد.

در این مرحله که نزدیک به ۹۱۵ نفر از دانشجویان، اساتید و کارکنان از دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور حضور داشتند، دانشگاه علوم پزشکی فسا موفق به کسب 6 مقام در بخش اساتید و کارکنان گردید.

در بخش اساتید: سعیده جعفرزاده در رشته احکام، سارا عبدالهی و فاطمه نوروزی در رشته سیره معصومین، نجمه نامدار در رشته صحیفه سجادیه، زهرا خیالی در رشته ترجمه و تفسیر. در بخش کارکنان نجمه طبری در رشته ترجمه و تفسیر برگزیده شدند.

علی اکبر رشیدی سرپرست اداره قرآن و عترت(ع) دانشگاه افزود دانشگاه علوم پزشکی فسا از نظر تعداد رتبه کسب شده در بین دانشگاههای شرکت کننده در بخش کتبی جشنواره مقام دوم را دارا می باشد.

گفتنی است مراسم تقدیر از برگزیدگان بخش کتبی، در مراسم افتتاحیه بیست و یکمین جشنواره قرآن و عترت که در مهر ماه سال جاری در مشهد مقدس برگزار می شود، صورت می پذیرد.

نتایج بخش کتبی بیست و یکمین جشنواره قرآن و عترت(ع)

ردیف دانشگاه تعداد رتبه
1 شیراز 8