مف دا- فسا:

نشست اعضای ستاد اقامه نماز دانشگاه علوم پزشکی فسا، در محل دفتر معاونت فرهنگی و دانشجویی با هدف بررسی کارگاه آموزشی احکام شرعی بیماران ویژه پرسنل درمانی برگزار شد.

دکتر مجید نقدی معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه بیان داشت: کارگاه های آموزشی احکام شرعی یکی از برنامه های خاص و وزین در سطح دانشگاه ها می باشد.

وی افزود: برگزاری چنین کارگاه هایی باید به صورت دوره ای و مستمر ادامه یابد و گواهی این قبیل دوره ها در کارنامه آموزشی پرسنل ثبت گردد.

وی خاطر نشان کرد پوشش خبری از الزامات کارگاه ها می باشد چرا که مورد استقبال همگان واقع گردیده است و ما به دنبال نشست بعدی این دوره آموزشی با ستاد اقامه نماز استان فارس هستیم.

دکتر نقدی ادامه داد لازم است ضمن تقدیر و تشکر ویژه از همکاری ستاد اقامه نماز استان فارس، در خصوص نشست بعدی کارگاه آموزشی ویژه کلیه پرسنل ستاد و واحد های تابعه اقدامات لازم مبذول شود.

در پایان نیز دکتر نقدی از هماهنگی و پیگیری های ستاد اقامه نماز و اداره فرهنگی دانشگاه تقدیر کرد.