به گزارش مف دا- فسا:

دومین کارگاه تکمیلی احکام شرعی بیماران ویژه پرسنل و کادر درمانی بیمارستان ها روز چهارشنبه مورخ 10 شهریور ماه1395 در سالن کنفرانس معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی فسا برگزار شد.

دکتر مجید نقدی معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی فسا، ضمن خیر مقدم به مدعوین و تشکر از همکاری های ستاد اقامه نماز استان فارس خاطر نشان کرد: اهمیت این کارگاه ها در محیط های بالینی کاملا مشهود می باشد، لذا هماهنگی و تدوین چنین برنامه هایی از ضروریات برنامه های اجرایی است.

وی در ادامه افزود: هر یک از پرسنل در قبال بیماران و هم نوعان خود مسئولند و دانشگاه می بایست سلسله طرح های آموزشی تخصصی در محیط های درمانی را برگزار نماید.

در انتها نیز دکتر نقدی از استقبال چشمگیر کارکنان تقدیر و تشکر کرد.

سپس حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا سقاچی نماینده ستاد اقامه نماز استان فارس کارگاه را با رویکرد آشنا نمودن پرستاران با احکام مربوط به بیماران نظیر احکام نمازبیماران، غسل، وضوی جبیره، محتضر و... مدیریت کرد.

در انتها نیز به حاضرین گواهی آموزشی اعطا گردید.