به گزارش مفدا ‏، دومین دورهطرح توانمندسازی مدیران و کارشناسان فرهنگی دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور‏، صبح روز دوشنبه با حضور مسؤولان فرهنگی وزارت بهداشت و تعدادی از مدیران و کارشناسان دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور در تالار شهید شایانمهر دانشگاه علوم پزشکی تبریز، آغاز شد.

در ابتدای این مراسم سید ابراهیم هاشم ورزی معاون اداره کل فرهنگی وزارت بهداشت، دانشگاه علوم پزشکی تبریز را یکی از بهترین و فرهنگی‌ترین دانشگاههای کشور برشمرد و از تلاش دکتر صومی رییس دانشگاه علوم پزشکی تبریز، دکتر محمد آقازاده معاون دانشجویی و فرهنگی و محمود فیضی مدیر تعالی فرهنگی برای حمایت از فعالیت‌های فرهنگی و نشریات دانشگاهی تشکر کرد.

در ادامه دکتر محمد حسین صومی رییس دانشگاه علوم پزشکی تبریز، بخش فرهنگی دانشگاه را یکی از مهمترین بخش‌ها دانست و گفت: کسب رتبه دانشگاهی هیچگاه نباید باعث کند و راکد شدن فعالیت‌های دانشگاهی شود، بلکه باید تلاش های فرهنگی برای انجام بهتر امور فرهنگی مضاعف شود.

اجرای موسیقی سنتی آذربایجانی با عنوان عاشیخ توسط استاد رسولی و سرودن شعر شهریار با نماد استاد شهریار حال و هوای احساسی به حاضران جلسه داد.

دکتر سالار ارزیده معاون علمی و برنامه‌ریزی اداره کل فرهنگی وزارت بهداشت نیز در سخنانی با تشریح سطوح مختلف شایستگی‌ها، نقش دانشگاه‌ها را در ارتقای شایستگی، بررسی و تحول آموزشی برای توسعه یک یک مدل آموزش پزشکی تعیین کننده دانست.

وی با تاکید بر خودشکوفایی دانشجویان به عنوان رمز موفقیت، افزود: تعالی و خود شکوفایی دانشجو نیازمند ارتقای شایستگی‌ها است.