به گزارش مف دا- فسا:

دومین نشست فعالان قرآنی دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور در روزهای ۱۷ تا ۲۰ شهریور با مشارکت مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت و دانشگاه علوم پزشکی زنجان در سالن همایش‌های بین‌المللی روزبه این برگزار شد. برگزاری کارگاه‌های آموزشی توانمندسازی فعالان قرآنی و کلاس‌های آموزش خبرنگاری و آشنایی با نشریات دانشگاهی از جمله برنامه‌های این نشست سه‌روزه بود.

مدیر فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی زنجان با اشاره به حضور ۲۲۰ نفر از دانشجویان برگزیده قرآنی در دومین نشست فعالان قرآنی دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور، گفت:برگزاری کارگاه‌های قرآنی، کارگاه توانمندسازی فعالان قرآنی، کارگاه‌ آموزش‌های رسانه‌ای و تکنیک‌های انتشار نشریات قرآنی در دانشگاه‌های علوم پزشکی، نشست همفکری دبیران و نایب دبیران کانون قرآن و عترت دانشگاه‌های علوم پزشکی، برگزاری مراسم قرائت قرآن با دعوت از قاریان برجسته کشور، اجرای مراسم تواشیح، برگزاری برنامه‌های فوق‌برنامه و بازدید از مراکز فرهنگی‌آثار باستانی و طبیعی زنجان از دیگر برنامه‌های این نشست سه روزه بود.

وی خاطرنشان کرد: ۱۳ استاد مجرب و توانمند از استان‌های قم، شیراز و تهران کار تدریس و مدیریت برگزاری کارگاه‌های آموزشی نشریات دانشگاهی و کلاس‌های توانمندسازی فعالان قرآنی را در این نشست برعهده داشتند.

صحبت لو، تبادل افکار میان فعالان قرآنی دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور و ارتقای سطح کیفی فعالیت‌های قرآنی را از دستاوردهای برگزاری این نشست سه روزه عنوان کرد و گفت: توسعه فعالیت‌های قرآنی و فرهنگی در دانشگاه‌ها یکی از اهداف اصلی برگزاری این نشست بود. به هرحال باید کاری کنیم دانشجویان در فضاهای دانشگاهی بیش از پیش، به  فعالیت های قرآنی روی آورند.

گفتنی است از دانشگاه علوم پزشکی فسا آقایان ابراهیم اکرمی، محسن نورایی، سید محسن شیرانی و خانم ها سیده زهرا عباسی، زهرا شریفی، فاطمه زرینی شبانکاره در این دوره حضور داشتند.