به گزارش مف دا ؛ جلسه كمیته تخصصی فرهنگی با حضور اعضاء در محل دفتر معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه برگزار گردید.

این جلسه با تلاوت آیات کلام ا... مجید آغاز شد.

در ادامه خانم فاطمه زارعی مسئول روابط عمومی معاونت فرهنگی و دانشجویی و کارشناس فرهنگی در خصوص دستور کار و نکات قابل طرح در جلسه مطالبی بیان کرد.

در ادامه دکتر افسانه قاسمی مدیر فرهنگی دانشگاه در خصوص اهمیت برنامه های فرهنگی نکاتی را یادآور شد.

سپس حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا عابدی سرپرست دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، در خصوص اهمیت فعالیت های فرهنگی نکاتی متذکر شدند و افزودند: اهمیت کار زمانی مشخص می شود که هدف نهایی فقط رضای خداوند متعال باشد.

وی ادامه داد: اگر هر کس خداوند را ناظر و شاهد کارهای خود بداند مسلما وظایف به نحو احسن اجرا خواهد شد.

وی تصریح کرد:در برنامه های اجرایی شایسته است خدایی فکر کنیم، خدایی پیشنهاد دهیم و خدایی عمل کنیم.

در ادامه دبیران و نمایندگان كانون ها و تشكل های دانشجویی بسیج دانشجویی، كانون هنر ، اخلاق حرفه ای و دفتر نهاد رهبری به ارائه برنامه های پیشنهادی خود پرداختند.

مقرر گردید برنامه های پشنهادی گردآوری شده در جلسه شورای فرهنگی مطرح گردد.