اخبار شورای انضباطی

shora enzebati logo

اخبار شورای انضباطی

دومین دوره ارزیابی و رتبه‌بندی عملکرد شوراهای انضباطی دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور در سال ۹۵، از شنبه 8 آبان در دانشگاه‌ علوم پزشکی همدان آغاز شده است و تا ۱۲ آبان ادامه داشت.

دکتر وحید صرامی، دبیر شورای مرکزی انضباطی دانشجویان وزارت بهداشت گفت: «برای رتبه‌بندی و ارزیابی شوراهای انضباطی دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور، از بین شوراهای انضباطی حائز رتبه برتر در رتبه‌بندی سال گذشته، شوراهای انضباطی 5 دانشگاه همدان، اردبیل، شیراز، کاشان و اهواز با رای دبیران شورهای انضباطی، برای ارزیابی شوراهای انضباطی دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور انتخاب شدند.»

صرامی گفت: «از شاخص‌ها و ملاک‌های ارزیابی می‌توان به تشکیلات، امکانات، نحوه رسیدگی حقوقی به پرونده‌های انضباطی و اقدامات آموزشی و پژوهشی اشاره کرد.

دبیر شورای مرکزی انضباطی دانشجویان وزارت بهداشت به تمهیدات شورای انضباطی برای انتخابات ریاست جمهوری اشاره کرد و افزود: «با توجه به انتخابات در پیش رو، شوراهای انضباطی می‌توانند به عنوان بازوی کمکی در دانشگاه، با ایجاد فضایی سالم و پرنشاط، به برگزاری انتخابات کمک کنند.»