اخبار شورای انضباطی

ارسال پیام

اخبار شورای انضباطی

به گزارش مفدا- فسا:

به همت معاونت فرهنگی و دانشجویی، اداره مشاوره و شورای انضباطی دانشجویان  کارگاه آموزشی آشنایی با شایع ترین اختلالات روان شناختی ویژه ناظمه های خوابگاه در سالن حکمت دانشگاه برگزار گردید.

دراین کارگاه خانم طاهره بهرامی، کارشناس اداره مشاوره و مدرس کارگاه ضمن اشاره به اهمیت نقش ناظمه های خوابگاه در ایجاد محیط امن و به دور از تنش و همچنین ضرورت آشنایی آن ها با علائم شایع اختلالات روان شناختی عنوان کرد: آشنایی  ناظمه ها با علائم شایع روان شناختی می تواند در شناسایی دانشجویان در معرض آسیب نقش سازنده ای را ایفا نماید.

وی در ادامه در خصوص نشانه های اختلالات شایع در دوران دانشجویی از جمله اختلالات روانی (سایکوتیک – نوروتیک)، اختلالات مصرف مواد مخدر و عوارض آن و همچنین شناسایی علائم این اختلالات نکات لازم را بیان کرد.

گفتنی است این کارگاه آموزشی مورد استقبال حاضرین قرار گرفت.