اطلاعیه ها

به گزارش مفدا، تعداد ورزشکاران شرکت کننده در دومین المپیاد ورزش های همگانی دانشجویان دختر دانشگاه های علوم پزشکی کشور ۷۹۶ نفر و تعداد مربیان ۱۵۶ نفر می باشد. ضمن اینکه تعداد سرپرستان وهمراهان تیم و تعداد داوران و مسئولان فنی مسابقات به ترتیب ۱۲۹ و ۱۲۶ نفر می باشند. ضمن اینکه ۵۰ نفر نیز در این دوره از المپیاد به عنوان عوامل اجرایی المپیاد، به ارایه وظایف خود می‌پردازند.

بر اساس این گزارش، دانشگاه‌های علوم پزشکی همدان و اصفهان هر کدام با ۳۹ ورزشکار، بیشترین تعداد شرکت کننده در این دوره از المپیاد ورزشی را دارند.

همچنین دانشگاه‌های علوم پزشکی تبریز و تهران نیز هر کدام به ترتیب با ۳۲ و ۳۰ ورزشکار در این دوره از المپیاد دومین و سومین تیم‌های فعال این مسابقات هستند.

دانشگاه علوم پزشکی جهرم و قم نیز به ترتیب با یک و دو ورزشکار، کمترین میزان شرکت کننده در این المپیاد را دارند.

نخستین المپیاد ورزش‌های همگانی  دانشجویان دختر دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور  در روزهای ۵ تا ۱۱ اسفند در خزرآباد ساری برگزار خواهد شد.

این المپیاد ورزشی با ۱۵ رشته ورزشی دارت، لیوان چینی، طناب زنی، فوتبال روی میزی، داژبال، فریزبی، بسکتبال سه نفره، فوتبال گل کوچک، تنیس با دست مخالف، روبیک، طناب کشی، پله نوردی، آمادگی جسمانی، شطرنج سرعتی و والیبال دو نفره برگزار خواهد شد.

۵۱ تیم از دانشگاه‌های مختلف علوم پزشکی برای حضور در این المپیاد اعلام آمادگی کرده‌اند.