به گزارش مف دا- فسا:

آقای فرزاد خسروی سرپرست اداره تربیت بدنی دانشگاه علوم پزشکی فسا طی گفتگو با خبرنگار مف دا- فسا در خصوص برنامه های ورزشی ویژه دانشجویان مطالبی بیان داشت.

وی عنوان کرد: در سال جاری دو اردوی کوهنوردی به تنگ رغز ویژه دانشجویان دختر و پسر انجام شده است.

خسروی ادامه داد:  تنگه رغز در استان فارس، ۳۰ کیلومتری شهرستان داراب قرار دارد. این تنگه سر جمع دارای ۶۴ آبشار است که از این ۶۴ آبشار ۱۴ آبشار مورد استفاده  مردم است. تنگه رغز در دل کوه و میان صخره ها محصور شده است.

وی افزود: حوضچه های رغز نیز دارای عمق های متفاوتی است. عمیق ترین حوضچه عمقی در حدود ۲۰ متر دارد و کم عمق ترین حوضچه عمقی در حدود ۶ متر دارد. با رسیدن به آخرین آبشار جنوبی به ارتفاع ۳۵ متر تنگه رغز به انتها می رسد.

این سرپرست اظهار داشت: این قبیل اردوی کوهنوردی که با هدف تعمیق پیوند دانشجویان با اصل تربیت بدنی و آشنایی با فضاهای متفاوت برگزار می گردد، مورد استقبال دانشجویان قرار می گیرد.

خسروی ادامه داد: طی برگزاری اردوهای کوهنوردی که با همکاری انجمن دانشجویی کوهنوردی دانشگاه انجام می گردد، سعی می شود از مکان هایی که دارای پتانسیل های گردشگری است استفاده شود.

وی در پایان به مکان های بازدید شده از قبیل کو ه های بوسنه (کوه های حوالی شهرستان فسا، استان فارس)، مرغک(از توابع شهرستان استهبانف استان فارس)، خرمنکوه(کوه های حوالی شهرستان فسا، استان فارس)، پانل(کوه های حوالی شهرستان فسا، استان فارس) و ... اشاره کرد.