اطلاعیه ها

به گزارش روابط عمومی معاونت فرهنگی و دانشجویی به نقل از وزارت بهداشت، مهدی مقدم منش اظهار داشت: در رشته ی تکواندو، دانشگاه علوم پزشکی کاشان اول، دانشگاه علوم پزشکی تبریز دوم و دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در جایگاه سوم ایستادند.

رئیس اداره تریبت بدنی معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت گفت: در رشته کاراته دانشگاه علوم پزشکی شیراز در رده نخست و دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در رده دوم ایستاد و دانشگاههای علوم پزشکی تبریز و تهران، مشترکا رده سوم را به خود اختصاص دادند.

به گفته ی مقدم منش در رشته ی تیراندازی در مجموع تیمی تفنگ و تپانچه دانشگاه علوم پزشکی شیراز با 17 امتیاز اول، دانشگاه علوم پزشکی تهران با 15 امتیاز دوم و دانشگاه علوم پزشکی مشهد با 14 امتیاز سوم شد.

وی ادامه داد: در رشته ی شنا دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با 325 امتیاز در رده نخست ایستاد، دانشگاه علوم پزشکی شیراز با 289 امتیاز جایگاه دوم و دانشگاه علوم پزشکی ایران با 187 امتیاز جایگاه سوم را به خود اختصاص دادند.

گفتنی است، یازدهمین المپیاد ورزشی دانشجویان پسر دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور در روزهای 23 تا 31 مردادماه در 12 رشته ورزشی در رشته های والیبال، بسکتبال، فوتبال، تنیس‌روی‌میز، بدمینتون، شنا، کشتی، دو و میدانی، تیراندازی، تکواندو، کاراته و شطرنج با حضور بیش از 2 هزار و 500 شرکت کننده از45دانشگاه علوم پزشکی کشور در حال برگزاری است.