اطلاعیه ها

به گزارش روابط عمومی معاونت فرهنگی و دانشجویی به نقل از وزارت بهداشت،مهدی مقدم منش رئیس اداره تربیت بدنی معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت اظهار داشت: تیم های شرکت کننده در یازدهمین المپیاد ورزشی دانشجویان پسر دانشگاه های علوم پزشکی کشور طی روزهای 22 و 23 مردادماه سال جاری با گرفتن آی دی کارت توسط کمیته پذیرش یازدهمین المپیادمورد پذیرش قرار گرفتند.

وی خاطر نشان کرد: مسابقات فوتبال،تنیس روی میز و بدمینتون از امروز جمعه 24 مردادماه آغاز شده است و مسابقات سایر رشته ها از صبح روز شنبه 25 مردادماه شروع می شود.

مقدم منش گفت: دانشگاه علوم پزشکی تبریز با اعزام 102 ورزشکار بیشترین و دانشگاه های علوم پزشکی ساوه،سمنان و شاهرود با اعزام 2 ورزشکار کمترین آمار را از نظر تعداد ورزشکاران شرکت کننده در المپیاد یازدهم را به خود اختصاص داده اند.

وی همچنین تصریح کرد: دانشگاه های علوم پزشکی تهران،شهید بهشتی،شیراز و تبریز با 12 رشته ورزشی (با حداکثر رشته ورزشی) و دانشگاه های علوم پزشکی سمنان و شاهرود با 1 رشته ورزشی (با کمترین رشته ورزشی) در این المپیاد حضور پیدا کرده اند.

رئیس اداره تربیت بدنی معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت اضافه کرد: در میان رشته های ورزشی، رشته کشتی با حضور 34 دانشگاه بیشترین آمار و رشته شطرنج با حضور 11 دانشگاه کمترین آمار را از نظر تعداد دانشگاه های شرکت کننده داشته اند.

وی تعداد کل شرکت کنندگان این رویداد را اعم از ورزشکاران،سرپرستان،مربیان و عوامل اجرایی را 2700 نفر عنوان کردند.

ضمناً خاطر نشان می سازد، افتتاحیه یازدهمین المپیاد ورزشی دانشجویان پسر دانشگاه های علوم پزشکی کشور ساعت 17:30 امروز با حضور دکتر هاشمی وزیر بهداشت،دکتر فراهانی معاون فرهنگی و دانشجویی وزیر بهداشت،دکتر صومی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز و تنی چند از مسئولین استان آذربایجان شرقی آغاز می شود.