•  حضور وزیر بهداشت در مراسم افتتاحیه المپیاد ورزشی دانشجویان

وزیر بهداشت،درمان و آموزش پزشکی جمعه 93/05/24 در مراسم افتتاحیه یازدهمین المپیاد ورزشی دانشجویان پسر دانشگاه های علوم پزشکی کشور، در دانشگاه علوم پزشکی تبریز حضور خواهند یافت.

طبق اعلام ستاد برگزاری یازدهمین المپیاد ورزشی دانشجویان: جناب آقای دکتر سید حسن هاشمی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در جمع دانشجویان،مربیان، سرپرستان، داوران و مسئولین کشوری و استانی شرکت کننده در مراسم افتتاحیه یازدهمین المپیاد ورزشی دانشجویان پسر دانشگاه های علوم پزشکی کشورکه به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی تبریز برگزار می گردد، حضور خواهند یافت.

ضمناً، خاطر نشان می سازد طبق اطلاعات ثبت شده در سایت ثبت نام المپیاد، تعداد 2092 نفر شركت كننده از 45 دانشگاه در قالب ورزشكار، مربی، سرپرست و همراه با تیم‌های ورزشی در این المپیاد حضور خواهند داشت و دانشگاه علوم پزشكی تبریز به عنوان میزبان، از چند ماه پیش خود را برای برگزاری این رخداد بزرگ ورزشی آماده نموده است.