اطلاعیه ها

•  یازدهمین المپیاد ورزشی دانشجویان پسر دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور در دانشگاه علوم پزشکی تبریز برگزار می گردد

دانشگاه علوم پزشکی تبریز میزبان یازدهمین المپیاد ورزشی دانشجویان پسر دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت فرهنگی و دانشجویی به نقل از وزارت بهداشت: یازدهمین المپیاد ورزشی دانشجویان پسر دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور از تاریخ 93/05/23 لغایت 93/05/31 در 12 رشته ورزشی(والیبال، بسکتبال، فوتبال، تنیس‌روی‌میز، بدمینتون، شنا، کشتی، دو و میدانی، تیراندازی، تکواندو، کاراته و شطرنج) با حضور بیش از 2500 نفر شرکت کننده به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی-درمانی تبریز برگزار می‌گردد .

ضمناً ، خاطر نشان می سازد مراسم افتتاحیه این المپیاد بعدازظهر روز جمعه 93/05/24 برگزار خواهد شد.