اطلاعیه ها

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت،  جناب آقای غفار آذرنوش رئیس اداره تربیت بدنی دانشگاه علوم پزشکی ارومیه و دبیر اجرایی دوازدهمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان دختر دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور در گفتگویی از نهایی شدن تفاهمنامه همکاریهای مشترک دانشگاه علوم پزشکی و دانشگاه ارومیه در برگزاری هر چه بهتر المپیاد خبر داد .

وی بیان داشت: در این تفاهمنامه نحوه تعامل هر دو دانشگاه کاملاً مشخص گردید و خوابگاه‌های دانشجویان جهت اسکان و همچنین سالن‌های ورزشی مسابقات تعیین گردید .

آذرنوش گفت: خوشبختانه بیش از 90 درصد برنامه‌های المپیاد بصورت متمرکز در سایت نازلوی دانشگاه‌های علوم پزشکی و نیز ارومیه برگزار خواهد شد که ضمن زیبایی و طراوت محل، به علت تسهیل دسترسی به محل برگزاری مسابقات و نیز اسکان دانشجویان موجب رفاه حال شرکت کنندگان خواهد بود .

به گزارش خبرآنلاین آذربایجان غربی، دبیر اجرایی المپیاد همچنین گفت : برای رفاه حال شرکت کنندگان در المپیاد ظرفیت سلف سرویس دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی ارومیه نیز با افزودن امکانات لازم افزایش یافت. وی در پایان تصریح کرد : هدف ما برگزاری هر چه شایسته این دوره از مسابقات است و برای تامین آسایش و رفاه دانشجویان و نیز امکانات ورزشی لازم اهتمام جدی داریم.

پوستر دوازدهمین المپیاد فرهنگی ورزشی رونمائی شد دکتر جواد آقازاده رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی آذربایجان غربی و ریاست عالی دوازدهمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان دختر دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور طی مراسمی از پوستر المپیاد رونمائی کرد.

وی در این مراسم بیان داشت: بسیار مفتخریم که میزبانی این دوره از المپیاد فرهنگی ورزشی را برعهده داریم و امیدواریم با تلاش و همکاران دانشگاه و همچنین همکاری و هماهنگی با سایر سازمان‌های مربوطه نسبت به برگزاری شایسته این دوره از مسابقات اقدام کنیم. آقازاده برگزاری المپیاد را فرصت مناسبی برای شناساندن توانمندی‌های استان آذربایجان غربی عنوان کرده و افزود: اتحاد و همدلی از برکات و نمودهای این مسابقات محسوب می‌شود لذا همه موظفیم در اجرای مطلوب آن تلاش کنیم . وی بر توسعه ورزش به ویژه ورزش بانوان تاکید کرد وگفت : سرمایه گذاری در توسعه ورزش بخصوص در بین دختران و بانوان از اهمیت زیادی برخوردار است زیرا بانوان نقش بسیار موثری در توسعه به‌ویژه توسعه سلامت بر عهده دارند.

گفتنی است دوازدهمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان دختر دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی ارومیه از 24 لغایت 30 مرداد ماه 1394 و با حضور قریب به 2000 نفر دانشجو و در 11 رشته ورزشی برگزار خواهد شد .

کروکی و نقشه مسرهای محل برگزاری المپیاد نقشه مسیرهای محل برگزاری دوازدهمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان دختر دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور آماده و چاپ گردید. این نقشه شامل نقشه ارومیه، ورودی‌های شهر، مسیرهای مربوطه، محل افتتاحیه، محل مسابقات، جاذبه‌های گردشگری است که در راهنمایی نمودن شرکت کنندگان المپیاد بسیار کمک کننده است.