به گزارش روابط عمومی معاونت فرهنگی و دانشجویی:

روز یكشنبه مورخ 1394/5/25، مسابقه فوتسال بین تیم های دختر دانشگاه علوم پزشكی فسا و دانشگاه علوم پزشكی بوشهر برگزار شد.

طی این مسابقه دانشجویان دانشگاه علوم پزشكی فسا توانستند نتیجه بازی را 3 بر 1 به نفع خود به پایان رسانند.

پس از اتمام بازی ، دانشجویان هر دو تیم در كمال آرامش و صمیمیت در كنار هم قرار گرفتند و آداب المپیاد ورزشی كه وجود روح همدلی در بین دانشجویان ورزشكار می باشد را به جا آوردند.

گفتنی است روحیه قوی و ورزشكاری دانشجویان دانشگاه علوم پزشكی بوشهر نیز مثال زدنی است. لازم به ذكر است كه همراه بودن دانشجویان دو تیم در زمان رفت و برگشت نیز می تواند زمینه همدلی و صمیمیت را فراهم آورد.

رفاقت فراتر از ورزش، آنچه دانشجویان دانشگاه های فسا و بوشهر نشان دادند، ارزش تقدیر دارد.

لذا این پیروزی را به تمامی دانشجویان و دانشگاهیان دانشگاه علوم پزشكی فسا تبریك عرض كرده و آرزوی موفقیت تیم های دانشگاه در دوازدهمین المپیاد ورزشی دانشگاه های علوم پزشكی سراسر كشور را داریم.