اطلاعیه ها

تیم والیبال دانشجویان پسر دانشگاه علوم پزشکی فسا روز سه شنبه 29تیر ماه1395 به مسابقات تک رشته ای ورودی المپیاد که در شهرکرد برگزار می گردد، اعزام شدند.

در اولین دیدار روز پنج شنبه31 تیرماه95 ، تیم والیبال دانشجویان پسر دانشگاه علوم پزشکی فسا توانست با نتیجه 0-2 تیم والیبال دانشگاه علوم پزشکی کردستان را شکست دهد.

در دومین دیدار روز جمعه1مرداد95 نیز تیم والیبال دانشجویان پسر دانشگاه علوم پزشکی فسا توانست با نتیجه 0-2 در برابر دانشگاه علوم پزشکی یاسوج به پیروزی دست یابد.

لازم به ذکر است انتخابی مسابقات دسته اول کشور به میزبانی شهرکرد می باشد که تیم دانشجویی پسران با آمادگی کامل و انجام تمرینات منسجم ورزشی در این مسابقات حضور دارند.

این تیم‌ها پس از انجام مسابقات ورزشی با سایر دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور، درصورت کسب عنوان به دوازدهمین دوره المپیاد ملی ورزشی اصفهان اعزام می‌شوند.