به گزارش روابط عمومی معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی فسا:

تیم های ورزشی دانشگاه روز چهارشنبه 20 مرداد ماه 1395 عازم دوازدهمین دوره المپیاد ورزشی دانشجویان دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان شدند.

به گفته آقای فرزاد خسروی سرپرست اداره تربیت بدنی دانشجویان، تیمهای اعزامی از دانشگاه علوم پزشکی فسا شامل تیم های فوتبال، شنا یک نفر، کاراته سه نفر ، کشتی یک نفر ، تنیس روی میز یک نفر، بدمینتون یک نفر ، دو و میدانی دو نفر می باشد که در مجموع 27 نفر ورزشکار و 4 مربی و همراه در این کاروان حضور دارند.

گفتنی است ، مراسم افتتاحیه دوازدهمین المپیاد ورزشی پسر دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور در اصفهان و در سالن شهید نیلفروش‌زاده به طور رسمی روز جمعه 22 مردادماه افتتاح شد.
مراسم افتتاحیه این دوره از مسابقات راس ساعت پنج بعدازظهر با حضور بیش از دو هزار و ۵۰۰ ورزشکار، سرپرست، مربی و داور از دانشگاه‌های سراسر کشور و در رشته‌های ۱۲ گانه فوتبال، والیبال، بسکتبال، شطرنج، تیراندازی، کشتی، تنیس روی میز، بدمینتون، شنا، دو و میدانی، کاراته و تکواندو آغاز گردید.
در این مراسم دکتر سید حسن هاشمی (وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی)، محمدرضا فراهانی‏‏‏‏‏‏‏‏، (معاون فرهنگی‌ دانشجویی و امور مجلس وزیر بهداشت)، رسول زرگرپور (استاندار اصفهان)، غلامرضا اصغری (رییس ستاد اجرایی المپیاد و رییس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان) به ایراد سخنرانی پرداختند.
رضا رشیدپور مجری برنامه افتتاحیه دوازدهمین المپیاد ورزشی دانشجویان پسر دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور بود و همچنین روزبه نعمت الهی، خواننده خوب کشورمان به اجرای برنامه به صورت زنده پرداخت.
اجرای حرکات نمایشی، حمل مشعل المپیاد و رژه تیم‌های المپیاد از دیگر برنامه‌های مراسم افتتاحیه بود.