شورای صنفی

خلاصه فعالیتهای انجام شده توسط شورای صنفی:

الف)درخواست های انجام شده

1 . ارائه پیشنهاد تغییر برنامه غذایی  شنبه و دوشنبه و در دستور کار قرار گرفتن آن

با بررسی انجام شده توسط اعضای شورای صنفی و مسجل شدن نارضایتی اکثریت دانشجویان از شام شنبه و دوشنبه ، پیشنهاد جایگزین شدن این غذاها با غذاهای پیشنهادی دانشجویان به معاونت دانشجویی و فرهنگی داده شد و این مورد در دستور کار قرار گرفت .

2 . برگزاری کلاس بدنسازی  برای آقایان تحت نظر مربی مجرب در سالن ورزشی دانشگاه

با توجه به علاقمندی تعداد قابل توجهی از دانشجویان پسر به برگزاری کلاس بدنسازی به صورت اصولی و تحت نظر مربی کارشناس ، این خواسته توسط  اعضای شورای موقت صنفی پیگیری شد  و هم  اینک در حال اجرا

می باشد .

3 . تصویب قرار دادن پرینتر در اختیار کافی نت دانشگاه برای استفاده عمومی دانشجویان

نظر به نارضایتی دانشجویان از نبود پرینتر برای استفاده دانشجویان در دانشگاه ، این مشکل توسط شورای موقت صنفی به معاونت پژوهشی ارائه شد و با دستور جناب آقای دکتر بهرامعلی ؛ معاون محترم پژوهشی پرینتر برای استفاده دانشجویان در کتابخانه دانشگاه قرار داده شد.

4)پخش زنده مسابقه ایران و نیجریه در محوطه خوابگاه پسران

در راستای همدلی ملی و ایجاد شور ونشاط در بین دانشجویان دانشگاه ، توسط شورای صنفی دانشجویی مسابقه تیم ملی ایران و نیجریه به صورت مستقیم توسط ویدئو پروژکتور در محوطه خوابگاه پسران به نمایش در آمد.

5) حضور نماینده شورای صنفی دانشگاه علوم پزشكی فسا در جلسه شورای خوابگاه های وزارت بهداشت
در تاریخ 24/2/1393، نشستی یك روزه با حضور دكتر هاشمی مقام عالی وزارت بهداشتونمایندگان دانشجویان خوابگاهی دانشگاه ها و دانشكده های علوم پزشكی كشور برگزار گردید. آقای رضا علیپور به عنوان نماینده شورای صنفی دانشجویی دانشگاه و آشنا به مسائل و مشكلات خوابگاه ها به نمایندگی از طرف دانشجویان خوابگاه در این نشست حضور داشتند و در خصوص موارد متعددی از جمله: تسریع در راه اندازی مجموعه پردیس ورزشی، شلوغی خوابگاه و ... به بحث و تبادل نظر پرداختند.

6)چینش برنامه غذایی ماه مبارک رمضان

نظر به درخواست مکرر دانشجویان روزه دار محترم دانشگاه مبنی بر جایگزین کردن غذای مناسب برای سحری و افطار شورای صنفی دانشگاه برنامه غذایی ماه مبارک رمضان را با همفکری دانشجویان و همکاری اداره تغذیه دانشگاه به معاونت فرهنگی و دانشجویی و سلف مرکزی دانشگاه ارائه داد و پس از تایید به مرحله اجرا درآمد.برنامه غذایی ضمیمه میباشد.

7)درخواست آبسرد کن برای خوابگاه ولایت

با توجه به تعداد زیاد دانشجویان در خوابگاه ولایت ودرخواست های مکرر آنها برای آبسردکن ،شورای صنفی درخواستی مبنی بر نیاز به آبسرد کن خدمت معاونت فرهنگی و دانشجویی ارسال کرد و با همکاری ایشان به مرحله اجرا درآمد.

8)منظم کردن برنامه و ساعت کاری بوفه دانشگاه

9)همکاری شورای صنفی دانشجویی در اجرای برنامه مدرسه تابستانی معاونت پژوهشی شبکه همکار جنوب واسکان دانشجویان شرکت کننده

10)همکاری شورای صنفی دانشجویی در اجرای برنامه استقبال و راهنمایی دانشجویان جدیدالورود

11)بازدید از خوابگاه های برادران با همکاری مدیر امور دانشجویی و رییس اداره خوابگاه و سرپرستان

خوابگاه ها

ضمن 8 مرحله بازدید از خوابگاه های برادران نتایج زیر حاصل گردید:

• تعیین ظرفیت هر اتاق با توجه به قانون سرانه متراژ
  • شناسایی دانشجویانی با عنوان بی نظمی ، تمیز نکردن اتاق و آسیب به اموال خوابگاه
  • تعیین تعداد تخت ها موجود و مورد نیاز در خوابگاه ولایت و گلستان
  • بررسی و گزارش مشکلات تاسیساتی و برطرف کردن آن ها قبل از آغاز ترم جدید

12)همکاری شورای صنفی در نقل و انتقالات دانشجویان پزشکی و پیراپزشکی خوابگاه های برادران و اسکان دانشجویان جدیدالورود در قالب کمیته اسکان

شورای صنفی دانشگاه در طول مدت سه ماهه تابستان با نقل و انتقال دانشجویان پزشکی وپیراپزشکی قبل از ورود دانشجویان جدید و تععین ظرفیت های خالی امکان اسکان دانشجویان جدیدالورود را به محض ورود به دانشگاه با همکاری معاونت فرهنگی و دانشجویی و مسئولان زیربط انجام داد.

ب)درخواست های در دست اقدام

1)نظر سنجی برنامه غذایی هفتگی

2)درخواست تجهیز کردن طبقه اول و دوم وکتابخانه ساختمان الحاقی به آبسردکن های مجهز

3) درخواست تجهیز کردن راهروی طبقه اول و دوم ساختمان الحاقی به صندلی یا نیمکت جهت استراحت افراد حاضر در دانشگاه