اخبار دانشجویی

به گزارش روابط عمومی معاونت دانشجویی و فرهنگی:

روز چهارشنبه مورخ 11/4/1393، ریاست محترم دانشگاه، جناب آقای دكتر عسكری به همراه هیئت رئیسه  محترم دانشگاه،مدیریت فرهنگی و دانشجویی،كارشناسان حوزه دانشجویی-فرهنگی  جهت افتتاح انبار مركزی اداره تغذیه و رادیو دانشجو،  در سلف سرویس حضور یافتند.

این امر خطیر با همت و پشتیبانی معاونت محترم دانشجویی و فرهنگی، جناب آقای دكتر نقدی  صورت گرفت.

معاون محترم دانشجویی و فرهنگی، آقای دكتر نقدی: رعایت بهداشت مواد غذایی در مراحل تهیه و تولید ، توزیع و عرضه موجب میشود تا ماده غذایی سالم با كیفیت بالای بهداشتی به دست دانشجویان برسد. هدف از نگهداری مواد غذایی ، ممانعت از بروز فساد توسط عوامل خارجی و یا داخلی و یا به تعویق انداختن آن می باشد كه در نتیجه آن مواد غذایی بتواند برای مدت معینی قابل مصرف باقی بماند . به همین دلیل از اهداف اصلی ما تهیه غذای سالم برای دانشجویان می باشد.

مدعوین محترم پس از افتتاح انبار مركزی اداره تغذیه از سردخانه لبنیات، انبار عمومی، انبار برنج و روغن و دیگر بخش ها بازدید نمودند.

ریاست محترم دانشگاه ضمن تقدیر و تشكر از تلاش كلیه دست اندركاران، اهمیت راه اندازی انبار مركزی و بخش های مختلف آن را بیان نمودند.

پس از آن، كلیه بازدیدكنندگان جهت افتتاح رادیو دانشجو در مكان اصلی سلف سرویس مركزی دانشگاه تجمع یافتند.

رادیو دانشجو با نظارت معاونت محترم دانشجویی و فرهنگی، جناب آقای دكتر نقدی، مدیریت محترم فرهنگی، جناب آقای مهندس خالقی و تلاش و پیگیری تشكل بسیج دانشجویی راه اندازی گردید.

مدیر فرهنگی، آقای مهندس خالقی: رادیو دانشجو یك نشریه صوتی است كه به صورت رسانه دانشجویی، اخبار مهم دانشگاه،معرفی كتاب،  نكات فرهنگی، دینی، مذهبی و مسائل روز را مطرح خواهد نمود.  زمان فعالیت رادیو دانشجو  با حضور دانشجویان در سلف سرویس مركزی همزمان می باشد.

ریاست محترم دانشگاه و اعضای هیئت رئیسه ضمن استقبال از این نوآوری و خلاقیت جدید دانشجویان خواستار ارتقای سطح  فعالیت ها در تمامی زمینه ها از جمله امر فرهنگی، آموزشی و ...شدند.