اخبار دانشجویی

به گزارش روابط عمومی معاونت فرهنگی و دانشجویی:

افتتاحیه طرح رویش ویژه دانشجویان جدیدالورود بهمن ماهروز شنبه مورخ 2 اسفندماه 1393 با حضور ریاست محترم دانشگاه، معاون محترم فرهنگی و دانشجویی ، مدیر امور آموزشی ، سرپرست اداره قرآن و عترت و نماینده دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه برگزار گردید.

مراسم افتتاحیه با تلاوت آیاتی از کلام ا... مجید آغاز گردید.

سخنرانی های ریاست محترم دانشگاه، معاونت محترم دانشجویی و فرهنگی و مدیر امور آموزش از بخش های دیگر این مراسم بود.

جناب اقای دکتر عسکری ریاست محترم دانشگاه ضمن خیر مقدم به دانشجویان جدیدالورود، در خصوص ارزش نهادن به مسائل آموزشی، فرهنگی و پژوهشی سخنانی ارائه نمودند و خواستار فعالیت دانشجویان در تمامی زمینه های قرآنی، علمی، فرهنگی، هنری و...گردیدند.

جناب آقای دكتر نقدی، معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه ضمن اشاره نمودن به فعالیت های متنوع كانون ها و تشكل های دانشجویی خواستار عضویت دانشجویان در برنامه های گوناگون فرهنگی شدند و افزودند حضور فعال در تمامی عرصه های فرهنگی، آموزشی و پژوهشی از اركان اصلی یك دانشجوی موفق است.

پخش موسیقی زنده و کلیپ های گوناگون از عملکرد کانون ها و تشکل های دانشجویی و اجرای مسابقه از دیگر برنامه های مراسم افتتاحیه بود.

از دیگر برنامه های جذاب طرح بزرگ رویش، جزءخوانی قرآن توسط تك تك دانشجویان بود كه تنوع و نشاط ویژه ای به برنامه بخشید.

انتهای برنامه با برش کیک طرح رویش همراه گردید.

لازم به ذکر است طرح بزرگ رویش با همکاری تشکل بسیج دانشجویی، کانون قرآن و عترت و فعالین فرهنگی با نظارت و هماهنگی های اداره تعالی فرهنگی دانشگاه برگزار گردید.