اخبار دانشجویی

به گزارش روابط عمومی معاونت فرهنگی و دانشجویی به نقل از وزارت بهداشت ، حجت الاسلام روح الله شاطری در خصوص برگزاری جلسه شورای اسلامی شدن دانشگاه‌ها گفت: جلسه شورای اسلامی شدن دانشگاه‌ها دوشنبه هفته آینده ششم بهمن ماه با حضور وزیر علوم تحقیقات و فناوری برگزار شود.
وی افزود: در این جلسه همه اعضای شورا برگزار می‌شود روسای کمیسیون آموزش و بهداشت مجلس، نماینده تام الاختیار وزیر بهداشت، رئیس جهاد و نهاد رهبری و شورای فرهنگی اسلامی حضور خواهند‌ داشت.
دبیر شورای اسلامی شدن دانشگاه‌ها گفت: حجت الاسلام نبویان، نماینده مجلس شورای اسلامی، وزیر آموزش و پرورش، میرزاده رئیس دانشگاه آزاد و معاونین دستگاه‌ها در این جلسه حضور خواهند داشت.
وی از برگزاری انتخابات ریاست جدید شورا در این جلسه خبر داد و گفت: قرار است با حضور دکتر فرهادی انتخابات ریاست جدید شورا برگزار شود و تعیین اولویت های سند دانشگاه اسلامی از دیگر برنامه‌های این جلسه است.