اخبار دانشجویی

به گزارشروابط عمومی معاونت فرهنگی و دانشجویی ؛ همزمان با دهه بصیرت و میثاق امت با ولایت و به‌مناسبت بزرگداشت یوم‌الله 9دی‌ و در تداوم سنت حسنه سنوات قبل گردهمایی مذکور رأس ساعت 10 صبح در دانشگاه برگزار شد.

در این مراسم هیات رییسه ، اساتید ، کارکنان و دانشجویان با گرامیداشت این روز بزرگ شعارهایی در حمایت از نظام مقدس جمهوری اسلامی و ولایت فقیه سر دادند ودکتر علیرضا عسکری ریاست دانشگاهوحجت الاسلام والمسلمین دکتررجایی مسوول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهبعنوان سخنرانان به تبیین اهداف این قیام برگرفته از بصیرت و ولایت‌مداری مردم پرداختند .

دکتر علیرضا عسکری با بیان اینکه برخی ندانسته با اشتباه محاسباتی به فتنه کمک کردند افزود : مردم همیشه جلوتر از خواص بودند و حضور میلیونی مردم در بی اثر کردن بحرانهای ایجاد شده توسط دشمنان بیانگر پیشتازی مردم در تشخیص حق از باطل بوده و خواهد بود.

وی گرامیداشت 9 دی در فضای تحلیل گرایانه دانشگاه را از نکات برجسته و مهم این تجمع عنوان نمودند.